Ένας ευχάριστος τρόπος, να περάσω μαζί με τους μελλόνυμφους μια μέρα, είναι η pre wedding φωτογράφιση! Πηγαίνοντας σε κάποιο όμορφο μέρος, το οποίο θα αποφασίσουμε μαζί, θα βγάλουμε φωτογραφίες που θα σας μείνουν για μια ζωή. 

Γιατί είναι σημαντική αυτή η φωτογράφιση;

Γνωριμία με τον φωτογράφο
Η pre-wedding φωτογράφιση θα είναι η πρώτη ουσιαστική επαφή με τον φωτογράφο σας. Ό,τι καλύτερο για να αποκτήσετε οικειότητα μαζί του και να ''σπάσει ο πάγος''. 

Πρόβα
Θα διαπιστώσετε ότι κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης, θα εξοικειωθείτε με την κάμερα και θα είστε πιο άνετοι την ημέρα του γάμου μπροστά στον φακό. Έτσι θα έχετε πιο αυθόρμητα αποτελέσματα στις φωτογραφίες σας, χωρίς άγχος.

Φωτογραφίες για πάντα
Ο γάμος σας θα γίνει αμέσως πιο προσωποποιημένος, αξιοποιώντας τις φωτογραφίες στα προσκλητήρια του γάμου, στο save the date ή στο βιβλίο ευχών.

Διασκέδαση
Δείτε το σαν μια fun δραστηριότητα με τον σύντροφό σας πριν από τον γάμο και μια ευκαιρία να «δουλέψετε» μαζί.

Τι να φορέσω;

Σπάστε τους κανόνες. Κάντε το με τον τρόπο σας! Δεν χρειάζεται να ακούσετε καμία από αυτές τις ιδέες, είναι απλώς ένας οδηγός για να σας κάνει να σκεφτείτε!

Να είστε ο εαυτός σας
Φορέστε ρούχα που σας κάνουν να νιώθετε άνετα. Το να αισθάνεστε άνετα θα σας κάνει πιο άνετους μπροστά στη κάμερα. Μην φοράτε κολλητά και μίνι φορέματα εάν το στυλ σας είναι καθημερινά μπλουζάκια και τζιν.

Επιλέξτε διαχρονικά χρώματα
Μπεζ, παστέλ, μπλε, ροζ, άσπρο και μαύρο! Τον χειμώνα, τα χρώματα όπως το μπορντώ και το κόκκινο σε συνδυασμό με μαύρο και τζιν λειτουργούν υπέροχα. Ακόμα δύο χειμωνιάτικα χρώματα είναι το μουσταρδί και το χακί.

Αποφύγετε σχέδια, λογότυπα και τάσεις
Αυτό περιλαμβάνει ρίγες, τελείες, επώνυμες μάρκες και ρούχα σε τάσεις που θα εξασθενήσουν στον χρόνο. Αποφύγετε ρούχα που δείχνουν τις τιράντες του σουτιέν.

Ταιριάξτε τα ρούχα σας χωρίς να φορέσετε τα ίδια
Για παράδειγμα μπορεί η γυναίκα να φορέσει ένα γαλάζιο φόρεμα και ο άντρας ένα λευκό πουκάμισο με μπεζ παντελόνι.

Αξεσουάρ
Μπορείς να προσθέσεις ένα καπέλο, μεγάλα σκουλαρίκια, statement κολιέ ή ένα στεφάνι με λουλούδια για τα μαλλιά. Προσοχή, μη τα βάλεις όλα μαζί.

Καιρός
Όταν ο καιρός είναι με το μέρος μας, ένα ρομαντικό φόρεμα ή μια maxi φούστα μπορεί να εντυπωσιάσει! Εάν όμως φυσάει αποφύγετε ρούχα που με τον αέρα δε θα σας κολακεύσουν. Φροντίστε να φορέσετε κάτι πιο εφαρμοστό. Στην ίδια περίπτωση προσέξτε και το χτένισμά σας. Είναι σημαντικό να φαίνεται το πρόσωπο σας καθαρά.

Χωρίς παπούτσια;
Μην φοβηθείτε να βγάλετε τα παπούτσια σας και να τρέξετε ξυπόλυτοι στην παραλία… Αν είστε τολμηροί κάντε και μια βουτιά. Το αποτέλεσμα θα είναι μοναδικό! 

TIPS

Αν διαλέξετε ένα πιο επίσημο ντύσιμο μπορείτε να συνδυάσετε την φωτογράφιση με την πρόβα του μακιγιάζ για τον γάμο σας ώστε να δείτε την διάρκεια του και πώς δείχνει στις φωτογραφίες.

Αν θέλετε να κάνουμε την φωτογράφιση στο σπίτι σας αλλά είναι σκοτεινό, μπορείτε να νοικιάσετε ένα Airbnb!

Έχετε κατοικίδιο; Φέρτε το μαζί σας!

Μπορείτε να δείτε δείγμα από τα ευχολόγια μας εδώ.

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.